28 september


Beste ouders,


September stond voornamelijk in het teken van herhaling en het stilaan opbouwen van een weekplanning, maar we moeten in oktober een versnelling hoger schakelen.

Om te beginnen gaat tijdens de eerste volle schoolweek van oktober de toetsenweek wiskunde door. Dit kon u reeds op de planning zien. De kinderen bereiden de oefeningen van blok 1 & 2 voor, en kunnen daarbij gebruik maken van de toetswijzer. Deze werd in de klas uitgedeeld. De oefeningen worden vrijblijvend gemaakt en zelfstandig verbeterd. Wanneer er nog vragen zijn, is er in de klas een mogelijkheid om die te stellen. De verbetersleutels komen zo snel mogelijk op de klaswebsite onder de rubriek ‘klasnieuws’.

Verder starten we ook de klastaken ‘lezer van de week’, ‘evangelist’ en ‘nieuwsanker’ op tijdens deze week. In de klas werd uitgelegd wat van de kinderen wordt verwacht en voortaan zal in de agenda ook telkens vermeld staan wie die week verantwoordelijk is voor deze klastaken. Meer uitleg over de klastaken kan u terugvinden in het document ‘draaiboek & klaswerking’ onder de rubriek ‘klasnieuws’ op de klassite.

Bedankt om de resultaten van uw kinderen mee goed op te volgen. De toetsen van vorige week waren algemeen beschouwd stukken beter dan de week ervoor. Top!


Mvg,
Meester Wesley