October 2020

Verslag Flore


De maandag was er geen school, joepie!!!
Dinsdag zouden we normaal gezien 2 uur turnen hebben maar meester Steyn
was ziek. In de plaats daarvan hebben we een film gekeken: Lady en de Vagenbond. Dat was super leuk!!! Meester had ook nog een toets godsdienst uitgesteld! Woensdag was er niet veel speciaals.
Donderdag was er wel weer turnles, meester Steyn was niet meer ziek. Vrijdag is voor mij de leukste dag van de week wand er is muzische. We hebben persoonlijke pennenzakken gemaakt en een figuurtje uit hout voor later dit jaar aan de kerstboom te hangen. Je mocht van het figuurtje een engeltje, ook een monster of een kat enz. maken. Er waren ook toetsen op vrijdag. Een toets van unité 22, een dictee van kijker 1 en een toets van de magische verhalen. Dit was de week!!!

Flore

Verslag Samuel DM


De week verliep vlot! Het was een leuke regenachtige week. We hadden wel veel geluk dat net op het moment dat we naar de bib wandelden, de zon aan het schijnen was. Er waren veel toetsen en dat vond ik niet leuk. Wat dan wel weer leuk was, is dat ik een chocomelkje kreeg. GI GA Groet Samuel D.M.

Verslag Elise


MAANDAG 28 september
We moesten vroeg opstaan want de school begon maar daar had ik echt geen zin in. Het begon herfst te worden want het werd kouder en het begon te regenen. In de klas deden we zoals elke maandag een praatrondje waar ook deze week boeiende dingen aan bod kwamen.

DINSDAG 29 september
We hadden een leuke turnles en we hadden tussen 2 vuren gespeeld. En toen moesten we beginnen met de leuke en soms moeilijke lessen, in de namiddag hadden we weer projectuurtje, dan mogen we aan ons project verderwerken.

WOENSDAG 30 september
Parham had zijn traktatie gedaan omdat hij jarig was en het waren lekkere chipjes. De dag was al bijna om doordat het een halve dag was.

DONDERDAG 1 oktober
Donderdag hadden we weer een leuke turnles we hadden een super leuk spelletje gespeeld.

VRIJDAG 2 oktober
We hadden toetsen, dat vond ik minder leuk. Maar in de namiddag hebben we een 3D-huis getekend wat ik super leuk vond. En toen was het eindelijk weekend !

Dat was de week
Groetjes Elise