March 2019

verslag Ann


Maandag: Was het praatronde en dan hadden wij 2 uur gefeest, het was echt tof.
Dinsdag: zijn wij naar de bib geweest en het was ook de verjaardag van meester en wij hebben een donut gegeten, echt lekker.
Vrijdag: was het een leuk dag want wij mochten een uur vroeger stoppen en wij zijn buiten gaan spelen. Het was namelijk ook kaas en wijnavond.

Groetjes Ann

verslag Anaïs

Ik zal met jullie even terugblikken op de voorbije week.
We hebben deze week 3 belangrijke dingen gedaan/gezien.
Één ervan was een beweging/dansles van Juf Frauke. We waren in groepjes van 3 verdeeld, wij hebben in ons groepje 3 vormen gemaakt: een kandelaar, een vlinder en het opera gebouw van Australië in Sydney. Het gebouw heeft een heel speciale vorm: het bestaat uit een rij van een 10-tal grote, witte dakschelpen, die je doen denken aan de zeilen van grote schepen.
De tweede gebeurtenis was een reeks van toetsen waarvan de voorbereiding bij mij de hele woensdagmiddag in nam, nu weten we alles: over de passé composé, de niewe tijden, de wereldgodsdiensten en over de spelling van bangeriken dat mag niet met een dubbele meedeklinker geschreven worden.
En de derde gebuertenis was de toneelvoorstelling over gezondheid ik weet nu dat ik veel water, noten, zaden, fruit en groenten moet eten/drinken!

verslag Lena

Hallo, ik ben Lena.

Ik ben deze week siteschrijver van deze zonnige week. Maandag was onze Meester er jammer genoeg niet. Gelukkig kon Juf Celine inspringen. Zoals altijd hadden we praatronde. Voor het turnen zijn met meester Olivier naar het speeltuintje gegaan. Daar hebben we honkbal gespeeld. Dat vond ik super tof!!
Dinsdag was Juf Celine er weer en we mochten aan ons project werken.
Woensdag was Meester Wesley terug en trakteerde Anaïs voor haar verjaardag met mini cakejes. Mmmmmh dat smaakte!
Donderdag was weer een super sportieve dag. We hadden namelijk 2 uur turnen samen met L5.We zijn dan opnieuw naar het speeltuintje geweest. We speelden levende stratego. Mijn is won!
Vrijdag:de laatste dag voor de krokusvakantie. We hadden een dictee.
Normaal mochten we de 2 laatste uren onze gsm meenemen en gezelschapsspelletjes spelen.Maar meester was vergeten dat er een vergadering gepland was. Super jammer!! Maar we hebben dit nog te goed na de vakantie. Hopelijk heeft Meester Wesley dan niet weer een vergadering gepland ;)

Groetjes Lena