Verslag Issac


Deze week was wat minder leuk, want we hadden iedere dag toets. Verder konden we niet op uitstap maar meester was wel beter en dat is uiteindelijk wat telt. De toets van metend rekenen was voor mij het makkelijkst. Ik had 14/16 en ben er best trots op.


Verslag geschreven door Issac

Verslag Lars


Sportdag


Op vrijdag 1 oktober hadden we sportdag. Je moest om 8u op school zijn, dan wandelden we naar de Blaarmeersen waar we met ons allen gingen sporten. We waren niet de enige school die sportdag had, zo was Sint-Paulus er ook en nog andere scholen.

Er waren verschillende sporten: hockey, roeien en skaten samen met BMX. Je deed maar 2 sporten dus je kon niet alles doen. Je mocht ook niet kiezen. Als je bijvoorbeeld niet kon zwemmen had je waarschijnlijk niet mogen roeien. Bij het roeien werd je over roeiclubs verdeeld maar je bleef wel met je vrienden samen. In de voormiddag deed je een sport die je gezegd werd en in de namiddag een andere sport. Het weer was jammer genoeg slecht en daardoor was je al nat zonder dat je geroeid had!


Lars

Verslag Sara


Deze week is er een nieuwe leerling bijgekomen. Hij heet Wilbert en hij heeft al heel veel vrienden gemaakt. Wilbert vindt het gelukkig ook heel leuk op deze school. Welkom Wilbert!


Verslag geschreven door Sara

Verslag Deborah


Ik ben met de klas naar de bibliotheek gegaan en ik heb twee toffe boeken gekozen.
De titels zijn 'Emma's eerste zoen' en 'Zijn wie je bent'.
Het was leuk en binnen 6 weken keren we terug om nieuwe boeken uit te lenen.

Verslag geschreven door Deborah

Verslag Sven


Bezoek aan SMAK

Op vrijdag 27 september hebben we met de klas een uitstap naar het SMAK gemaakt.

We hebben er veel leuke kunstwerken gezien, zoals:
  • de geluidsrobot: d.i. een robot die geluid maakt als je er langs loopt of als je op een knopje drukt
  • een schilderij van de hoek van een voetbalveld met de cornervlag
  • een filmpje over een autobotsing. In het filmpje kon je duidelijk zien hoe een auto kapot ging. Net zoals de dromen van de filmmaker. 

Verslag geschreven door Sven