Verslag Ruben


Site Schrijver
van Ruben

Deze week hebben we de bootjes van Gent gedaan en was het kaas en wijnavond.

- De bootjes van Gent waren wel leuk maar ook een beetje saai.We zijn na de bootjes van Gent gaan picknicken bij Gaël thuis. Daarna zijn we naar de Mc Donald's geweest voor Meester Wesley zijn verjaardag.We zouden normaal ook naar het Gravensteen gaan maar we hadden niet gereserveerd en dus we mochten niet binnen. In plaats daarvan bezochten we de Sint-Baafskathedraal en een paar andere bezienswaardigheden van de stad.

 
- De kaas- en wijnavond was heel leuk. Je kon daar hotdogs, kaas, wijn en frisdrank kopen. Er was ook een disco en een bar. Sommige kinderen hadden ook eten mee van thuis. Ik ben tot 18:40 gebleven en dan ben ik naar huis gegaan. Verslag Elton


Deze week was het een leuke week. Maandag hadden we helaas geen turnen maar donderdag wel. Nadien gingen we naar de bioscoop om de film Uncharted te bekijken. Het was een leuke, grappige en bij momenten dramatische film.


Verslag geschreven door Elton

Verslag Remi

Deze week was het toetsenweek wiskunde. We hebben maandag ook kahoot gespeeld. Vrijdag moesten we voor muzische een zo hoog mogelijke toren bouwen met marshmallows en spaghetti. De meisjes hebben toen gewonnen.


Verslag van Remi

Verslag Wilbert


Deze week zijn we naar de bibliotheek gegaan.
Dat was leuk, want we waren er lange tijd niet geweest door Corona.
Ik nam 3 boeken mee. Twee daarvan waren wetenschapsboeken omdat ik een project heb over Leonardo Da Vinci. En het andere boek heet Flip Fiasco.


Verslag geschreven door Wilbert

Verslag Oscar


Deze week was heel leuk want er waren geen toetsen. Dat komt omdat deze week gevuld was met spreekbeurten. Over mijn spreekbeurt ben ik zeer tevreden en ook die van de andere kinderen waren heel goed.


Verslag geschreven door Oscar